Werkwijze - Wientjes Group

werving & selectie

 

Wij geloven niet in personeelsadvertenties en jobsites!

Veel meer waarde hechten wij aan persoonlijke contacten en een gestructureerde zoek-en vind methode.De zogenaamde Longlist/Shortlist Methodiek LSM.We denken out-of-the-box en werken met een Longlist-Shortlist LSM methodologie : het gestructureerd opbouwen van een lijst met favoriete kandidaten, die gevolgd worden en benaderd wanneer dat nodig is. Zondermeer zoeken in de KERN van de doelgroep.

 

Professioneel advies, antecedenten- en referentieonderzoek geven een totaalbeeld van elke kandidaat inclusief  het doorgroeipotentieel van de kandidaat . 

 

Samenwerking met partnerbureau's waarborgen een brede search die tot meer trefkans leidt . Binnen kortere termijn.

 

 

longlist / shortlist

 

Van een secuur samengestelde Longlist naar een effectieve Shortlist van potentieel passende kandidaten.(LSM)

 

Dat kost ons weinig moeite. Voorwaarde dient een duidelijke briefing te zijn om deze LSM methode succesvol toe te passen. Voordeel is, dat op deze wijze nauwelijks ophef wordt gemaakt en discreet de juiste kandidaat wordt benaderd.

 

Ook familiebedrijven kunnen op deze manier in contact komen met nieuwe medewerkers of Management Buy In kandidaten. 

 

De eigenlijke vraag en het duidelijke zoekprofiel vormen de basis voor een gegarandeerd discrete searchmethodiek.

 

 

>> Executive Longlist

Op basis van de beproefde Longlist/Shortlist Methodiek LSM in search hebben wij de Executive Longlist ontwikkeld; bedoeld om (ander)werkzoekende directeuren een maatwerklijst van te benaderen directeuren te verschaffen. Hiermee kan worden gesproken en genetwerkt en hierdoor ontstaan nieuwe netwerken,die kansen bieden. Voor jaren achtereen.