Vacatures - Wientjes Group

Vind vacatures

BizTalk Specialisten

Het bedrijf waar je komt te werken is levert landelijk ICT diensten aan bedrijven. Ze maken gebruik van standaard software welke op maat geimplementeerd wordt. De honderden consultants die hier werken hebben allemaal hun sporen verdiend en werken in een professionele organisatie met interessante en uitdagende projecten. Het bedrijf is gevestigd in Noord-Brabant. De projecten zijn door heel Nederland, natuurlijk zijn jouw projecten zoveel mogelijk in jouw woonregio.

 


lees meer
Ervaren Uitvoerder/Superintendent

Onze opdrachtgever (gevestigd te Rotterdam) is een wereldwijd actieve en toonaangevende aannemer van bagger-, waterbouwkundige en offshore projecten (olie, gas en wind). De organisatie is een innovatieve partner richting haar opdrachtgevers en draagt al meer dan honderd jaar bij aan de infrastructuur voor de wereld van morgen.  


lees meer
Projectmanager Elektrotechniek

Onze opdrachtgever is een multidisciplinair installatiebedrijf gespecialiseerd in E- installaties en datacenters. Men is gespecialiseerd in onderhoud en service aan technische installaties van datacenters, utiliteitsgebouwen en industrie. De organisatie heeft vestigingen in Groot-Brittannië, Ierland, USA, België en Nederland en is al meer dan 100 jaar actief op het gebied van facility services. De medewerkers zijn gemotiveerd, enthousiast, proactief en weten dat hun bijdrage belangrijk is voor de vele klanten en de organisatie.De organisatie is momenteel volop in ontwikkeling om samen met haar klanten en medewerkers te bouwen aan een succesvol Powerhouse.

 

 

 

  


lees meer
Manager Marine & Electrical Engineering

Our customer consists of 35 operating companies worldwide. The group originates from a single shipyard founded in Holland in 1927 and is active in ship newbuilding and repair as well as marine services. With an annual turnover of approximately 1,3 billion euro, Damen is the largest shipbuilding group in The Netherlands and one of the leading builders of workboats and fast craft worldwide. 


lees meer
Integration Engineer Electrical Systems

Our customer specialises in the design and construction of naval vessels for its customers around the world. DSNS is a subsidiary of Damen Shipyards Group, the largest shipbuilding company in The Netherlands and leading in the shipbuilding industry at home and abroad. The department comprises a modern Engineering department consisting of 120 highly skilled engineers responsible of the design, basic and detailed engineering of vessels constructed in Vlissingen or at other yards all over the world.

 


lees meer
Senior projectleiders Luchtkwaliteit/Geluid

De senior projectleider is reeds 5-10 jaar werkzaam met kwesties aangaande Luchtkwaliteit en Akoestiek

Veelzijdige functie met internationale aspecten


lees meer
Technisch Commercieel Projectmanager

Onze opdrachtgever (West NL) is internationaal leverancier en deels producent van kwalitatief hoogwaardige machines en complete productielijnen voor de industriële banketindustrie. Hierbij is zij gespecialiseerd in diverse bakprocessen en verschillende vul- en positioneertechnieken voor de vervaardiging van unieke cake- en koekproducten. In nauwe samenwerking met het Japanse moederbedrijf worden voortdurend nieuwe installatieconcepten en eindproducten voor deze markten ontwikkeld en geïntroduceerd. 

 


lees meer
Management Buy In kandidaten

Door de toenemende vragen van onze klanten vragen wij contact met gedreven personen die van plan zijn om specifieke bedrijven op termijn over te kunnen nemen.

Door een dwarsverband met ABC Business Connect BV te Hilversum , dat zich richt op de koppeling tussen Willie Wortels (uitvinders) en Investeringspartijen (fondsen,banken,durfkapitalisten,MBI kandidaten) zijn in verschillende richtingen Management Buy In kandidaten nodig.

Het gehele proces van orientatie en eerste contacten wordt door de Wientjes Group en ABC Business Connect ondersteund aan beide kanten.

Na voltooiing is de nazorgperiode minimaal 1 jaar en maximaal 5 jaar ; altijd in overleg en flexibel aan te passen.


lees meer
Bouwmarktmanager Nieuwe Stijl

Onze opdrachtgever is de grootste franchisenemer van Intergamma en exploiteert op dit moment 98 GAMMA bouwmarkten en 36 KARWEI bouwmarkten in Nederland. Momenteel heeft zij ook 19 GAMMA bouwmarkten in België.

Wij willen zorgen voor een blijvende voorsprong door een geheel nieuwe lichting Bouwmarktmanagers te werven en nog belangrijker te selecteren. Een andere stijl met een nog grotere ondernemersmentaliteit.


lees meer
Manager Performance ICT

Onze opdrachtgever opereert in de Telecom sector en vraagt per direct een manager Performance ICT

De hoofdtaak is gelegen in een opzet en beheer van een goede Management Informatie gericht aan het MT

Daarvoor heeft deze manager de beschikking over een groep van circa 15 informatie specialisten,die op basis van KPI's rapporteren

Daarnaast worden er ook analyses gemaakt betreffende efficiency in data warehousing,produktie tijd verkorting, data integriteit,en Business Intelligence


lees meer
Regional Export Manager Latijns Amerika

Onze opdrachtgever is een grote multinationale Machinebouwer met 300 personeelsleden.Werkzaam voor de voedingsmiddelen industrie zoeken onze consultants een zelfstandig opererende Export Manager voor de Spaanstalige landen inclusief Latijns Amerika.

Kernwoorden: salesman, zelfstartend, zelfstandig, reislustig, uiterst commercieel en een goede talenkennis (E,N,Sp).


lees meer
Innovatie Consultant

Onze opdrachtgever is een Enterprise Management Consulting Group, die voor haar klanten ondernemingsstrategieen en doelstellingen vertaaald naar toepasbare ICT processen en systemen. Dat levert turn key projecten op voor de klant.

Vanwege de grote mate van internationale contacten is talenkennis Duits,Engels,Frans en bij voorkeur Spaans vereist.

Voorts is te vermelden,dat deze functie een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit vraagt van de ideale kandidaat.

Daarom bij voorkeur personen van 45 jaar of ouder zijn meest geschikt om deze veelzijdige functie te bekleden en tot een succes te maken; bereisd en ''mature''.


lees meer
Investors Environment

De nieuw opgerichte Stichting Emissie Informatie Centrum EIC zoekt voor haar organisatie (informal)investors.

Met het doel om ondernemingen te ondersteunen in het woud van wet-en regelgeving omtrent energie-efficientie en emissie-efficientie is de Stichting EIC in het leven geroepen.

Stichting EIC wil een onafhankelijke rol spelen bij het analyseren van broeikas emissies bij bedrijven en met deze meetgegevens emissierechten op eisen.Deze kunnen dan weer verhandeld worden op de wereldwijde markt.

Om te zorgen voor een breed draagvlak en voor een continue groei zoekt de Stichting EIC investeerders, die ook mee kunnen doen in het verbreden van de visie en het netwerk van de stichting.


lees meer
Verkoop Binnendienst Internationaal

Onze opdrachtgever is producent en leverancier van een breed assortiment textielprodukten voor een brede markt van hotels,restaurants,marktverhuurbedrijven en duizend en een nog nader te ontwikkelen klanten.Want dat kenmerkt onze opdrachtgever: innovatief en expansief.

Met een historie van 10 jaar wil de organisatie nu een volgende stap zetten op de wereldmarkt.De groei is gebaseerd op de hoge servicegraad en de uitstekende kwaliteit van de textielprodukten.Daar horen jonge ondernemende en commerciele mensen bij.

Van creatief ontwerpers tot buitenlandse vestigingsmanagers worden gezocht om de ontstuimige groei in goede banen te leiden. Zo is er ook de vraag naar een inventieve verkoop binnendienst kracht met visie, talenkennis en een gezonde dosis organisatorische kwaliteiten.

Het hoofdkantoor bevindt zich in de regio Utrecht/Veluwe

 


lees meer
Manager Arbeidsmarkt Trainingen

Voor de Wientjes Group zelf zoeken wij een gedreven manager arbeidsmarkt trainingen met ondernemerskwaliteiten en een sterk ontwikkeld gevoel voor behoeften op de arbeidsmarkt in Nederland

Tezamen met de andere business unit managers vorm en inhoud geven aan de reeds bestaande produkten en leiding geven aan de innovatie op dit gebied

Sinds 1987 is Wientjes actief bezig met het concreet helpen van oudere(45+)werkzoekenden op de Nederlandse Arbeidsmarkt; daarin succesvol gebleken met een score voor (her)plaatsing van meer dan 70%.

 


lees meer
Projectmanager Opleidingen Kazachstan

Kazachstan is een land, dat sterk in opkomst is qua economie en welvaart.Er worden prestigieuze projecten opgebouwd en infrastructurele werken uitgevoerd.

In opdracht van een organisatie ,gericht op het voorzien van Emissie Informatie aan bedrijven en overheden,zijn wij op zoek naar een senior projectmanager opleidingen in dat land. Het betreft een tijdelijke functie met een groot zelfstandig karakter.

Kennis van het land en diens gebruiken alsmede kennis van de politieke -en economische wegen is een sterke pre in deze functie.


lees meer
Afrika Experts Olie/Gas/Milieu

Onze opdrachtgever is een adviesbureau,dat milieumaatregelen treft en adviseert in wet/regelgeving in Afrikaanse landen

Voorzien van een backoffice met data en een eigen kennis en ervaring op Afrikaans Olie/Gas/grondstoffen gebied zullen de Afrika experts zich zelfstandig een belangrijke positie weten te verwerven.

Milieukennis en ervaring en Projectmanagement vaardigheden zijn in dit kader minstens zo belangrijk als sociale invoelendheid en politieke krachtenveldanalyses.


lees meer
Salesman Investeringen

Voor onze opdrachtgever, een investeringsmaatschappij in vastgoedprojecten, zoeken wij een gedreven Salesman Investeringen. Je bent een ondernemende (telefonisch)verkoper, die over genoeg ervaring, ambitie en doorgroei potentieel beschikt. Je bent iemand die in de regio Amsterdam een bestand van vermogende klanten kan bereiken en attenderen op uitdagende vastgoed projecten. Je beschikt over een grote luistervaardigheid in combinatie met een uitstekende verkoopvaardigheid en je hebt de ambitie om zelfstandig kan groeien binnen deze organisatie.


lees meer
Stralingsdeskundige / Nucleaire veiligheidskundige

Onze opdrachtgever is een organisatie dat het bevorderen van duurzame economische groei in Nederland voorstaat en ten uitvoer brengt. Een vakgebied is straling en kernenergie.

In te zetten bij nucleaire veilgheid en stralingsbescherming zal de ideale kandidaat zich bezig houden met vooronderzoek en advies omtrent een nieuw te bouwen kerncentrale;alle risicofactoren dienen in beeld te worden gebracht en de vereiste veilgheids-en milieu eisen dienen te worden voldaan.

Beleidsontwikkeling en opereren in een maatschappelijk gevoelig gebied is een randvoorwaardelijke eis van de passende kandidaat.

Stralingsbescherming als bijvak voor een reactor-of stralingsfysicus is een must evenals een academische opleiding.

 


lees meer
Quality Engineer

Onze opdrachtgever maakt en verkoopt producten voor de Installatie branche en heeft een historie van meer dan 10 jaar

Extra taak van de kandidaat is het opzetten van ISO 14001 procedures en systemen

Daarnaast is het zelf uitvoeren van interne kwaliteits audits en het continue verbeteren van de produktie belangrijk

Klachten worden door de kandidaat in samenwerking met andere afdelingen verkoop,produktie en bedrijfsbureau netjes afgehandeld


lees meer
Functional Application Manager

Voor onze opdrachtgever werkzaam in de scheepvaart branche zoeken wij een Functional Application Manager op senior niveau

Binnen een klein team van professionals zal de kandidaat een sturende rol spelen

Functioneel Applicatie beheer is zondermeer een vereiste maar de juiste persoonlijkheid telt in dit kader minstens zoveel mee

Kennis van ICT systemen binnen de sector scheepvaart is een pre


lees meer
EPA adviseurs landelijk

Vanuit de doelstelling mee te willen werken aan het milieu besef en de verduurzaming in Nederland zoekt de Wientjes Group graag contact met EPA adviseurs in het gehele land.

Werkend via ons bij organisaties of direct bij organisaties is de adviseur het aanspreekpunt inzake energie bewustwording bij bedrijven en medewerkers

Internationale perspectieven geboden op termijn


lees meer
Public Affairs Consultant

Voor een nieuwe Stichting ter registratie van koolstofdioxide CO2 en verhandeling van de emissierechten , zijn wij op zoek naar een ervaren public affairs consultant.

Met een uitgelezen netwerk in overheidsdiensten en in de politiek kan de kandidaat zich een vooruitgeschoven positie aanmeten in deze nieuwe organisatie.

Een afgeleide doelstelling van de promotieactiviteiten van de kandidaat is het verkrijgen van een''groen'' netwerk in politiek en bedrijfsleven alsmede in de overheidssectoren.

Oog hebben voor details alsmede grote lijnen is hierbij onontbeerlijk

Deelname in bestuurskringen vanuit het heden en vanuit het verleden een grote pre


lees meer
Senior Adviseur Strategisch Milieubeleid

Onze opdrachtgever speelt een toonaangevende rol op het gebied van bouwfysica, brandveiligheid, ruimtelijke ontwikkeling en duurzame energie en wil haar posities op het vakgebied milieu verder uitbouwen. Wij zijn voor deze organisatie op zoek naar een senior adviseur (standplaats Rotterdam) die hun positie in de markt van het milieubeleid gaat versterken.

 


lees meer
Adviseur Klimaatverandering (VER/CDM)

Onze opdrachtgever adviseert, ontwikkelt, ontwerpt en implementeert projecten op het gebied van klimaatverandering, duurzame technologie en hernieuwbare energie. Men werkt voor opdrachtgevers in Nederland en daarbuiten. De organisatie wordt tevens door de Nederlandse Overheid en het bedrijfsleven ingeschakeld om mee te denken over duurzame oplossingen. In de afgelopen jaren heeft men zich ontwikkeld tot een kennisbedrijf op het terrein van emissiereductie, emissiehandel en het Kyoto Protocol.


lees meer
Project Engineer

Voor een internationaal maritiem onderzoeksinstituut zoeken wij contact met een medior/senior project engineer met affiniteit tot de maritieme sector.

 


lees meer
Directeur Secretaressebureau

Als onderdeel van de Wientjes Group fungeert SecretarySearch als organisatie,waar (directie)secretaresses bemiddeld worden naar uitdagende posities. Daarnaast ontvangt elke kandidaat gericht loopbaan advies HOE er het beste kan worden om gegaan met specifieke ambities.

 


lees meer
Adviseur HSEQ
Onze opdrachtgever, opgericht in 1895, is een wereldwijde industriële dienstverlener die haar wortels in Europa heeft. De activiteiten worden tegenwoordig verricht vanuit een aantal strategische locaties over de hele wereld, waaronder het Midden-Oosten, Noord-West Europa, Oost-Europa, Azië en Australië.
lees meer
Projectmanager OLIE & GAS

Internationaal manager verantwoordelijk voor strategie,techniek,commercie,financien en uitvoering van complexe internationale projecten leidinggeven aan projectteams van diverse disciplines.


lees meer
Business Development Engineer

Onze opdrachtgever (Noord Nederland) is een innovatieve en gerenommeerde specialist in het ontwikkelen, ontwerpen en bouwen van klantspecifieke productieoplossingen. In zeer nauwe samenwerking met klanten wordt een grote diversiteit aan (inter)nationale projecten gerealiseerd in een veelvoud van industriële sectoren.


lees meer
Lead Design Engineer Electrical

Uitvoeren en begeleiden van pre-en detailengineering van schakelpanelen Uitvoeren van studies SAFOP, etc Ontwerpen van complexe electronische systemen en specs Verantwoordelijk voor een (multidisciplinair)team inclusief werkverdeling. Klantcontact op alle technische gebieden Projectvoortgang en planning i.s.m. de projectmanager.


lees meer