Boardroomtalk - Wientjes Group

boardroomtalk

 

Het is eenzaam aan de top. Met aandeelhouders enerzijds en collega's anderzijds staat de directeur of aandeelhouder (DGA) continue onder druk.

De leeftijd van deze beslissers is aan het afnemen; veel verantwoordelijkheid rust op jonge schouders.

Er bestaat in deze tijd een negatief beeld van bestuurders, die buiten hun boekje gegaan zijn. Wij trachten hieraan tegenwicht te bieden door intensieve coaching en intervisies met hun ''Peers''

De maatschappij verlangt steeds meer openheid en verantwoordelijk gedrag van deze beslissers. Dat vraagt om transparant en logisch verklaarbaar gedrag van de eindverantwoordelijke personen.

 

Vanuit (persoonlijke)ervaringen weten wij dat het vertrouwen vraagt om zaken te doen en problemen te uiten met elkaar. Vanuit dat vertrouwen groeit toevertrouwen. Een oeroud principe.

 

Boardroomtalk biedt verlichting met een uniek concept.Een discreet platform ,waar soortgelijke beslissers elkaar kunnen helpen en waar concrete stappen worden genomen voor ieder persoonlijk .

 

Eigenlijk de ''boardroom voor boardroomleden'' waarbij rust,reflectie en regelmatige feedback een constante is en waarborgt dat ontoelaatbaar gedrag tot het verleden behoort.


Wientjes koppelt 30 jaar managementadvies met een exclusief netwerk op C-level en hoger. Zoekt u een fusiepartner of een oplossing voor een persoonlijke of zakelijke kwestie, hoe precair ook, BoardroomTalk weet de wegen en kennisbronnen te vinden.Altijd discreet en altijd in nauw overleg met u.

Kijk op de site en neem contact op
voor een vrijblijvende afspraak: