Interim - Wientjes Group

waarom wientjes interim ?

Waarom weer een extra interimbureau?  Omdat de huidige marktkennis en marktwerking meer omvat dan verouderde interimvaardigheden.

Nieuwe tijden vragen om nieuwe inzichten en werkwijzen van de traditionele troubleshooter; wij kennen de nieuwe lichtingen interimmers die reeds ingespeeld zijn en klaar om te presteren!

De oude garde interimmanagers is langzaam aan het uitreden en een totaal nieuwe lichting bestaat uit veel meer diverse invalkrachten met andere competenties

 

Onze kracht? Een netwerk van ruim 10.000 relaties, jarenlange ervaring en een lange-termijnvisie op de hedendaagse arbeidsmarkt. Wientjes Interim vindt de beste interimkracht voor bijna elke organisatie. 

 

De markt voor interimmers is verslechterd; teveel mensen,die geen baan kunnen krijgen op de reguliere arbeidsmarkt worden ''desnoods'' interimkracht .Dat is niet altijd een goede zaak (inflatie van het vak en persoonlijke misvatting)

 

Wij kunnen voor iedere klant de meest passende interimkracht ontdekken in het groeiende aantal tijdelijke krachten.


We werken met een intensieve briefing vooraf en stellen een gericht maatwerkprofiel op van de kennis en kunde die de interimmanager dient te bezitten. Referenties en achtergrondonderzoek moeten dit kunnen bevestigen bij elke persoon.

Met een uit ervaring opgestelde checklist maakt u als opdrachtgever de eerste stap en de eerste keuze hierbij.

Met onze discrete zoekmethodiek leidt de search naar de juiste interimmanager voor de juiste periode en wordt voor u een weg gezocht in het BOS van een  groeiend aantal zelfstandige interimmanagers.Ons bestand van duizenden interimmanagers biedt altijd een passend antwoord. 

 

Check de lijst alvorens u een interimbureau of interimmer benaderd : het kan u behoeden voor valkuilen.

 

Wientjes Interim werkt steeds internationaler omdat de klant dat van ons vraagt en omdat de markt steeds internationaler wordt.

 

Desgewenst kunnen wij ook een constructie maken dat u meer vrijheid verschaft in de tijdelijke werkrelatie.