Over Wientjes - Wientjes Group

Egbert Wientjes

 

Als historicus en macro-econoom is Egbert Wientjes meer dan 30 jaar een gids op de Nederlandse arbeidsmarkt.
 

Dankzij een netwerk van meer dan 10.000 relaties vindt hij altijd een antwoord op ELKE vraag. Als  headhunter, job coach en als ondernemersadviseur en business connector.

Facebook (4000) en Linkedin (8000) geven een breder beeld van hem en op Youtube staan 2 korte films over de werkwijze van de Wientjes Group.( zie Wientjes Group)

Arbeidsmarktontwikkelingen en marktwerkingen zijn bekende variabelen waarmee rekening wordt gehouden in trajecten. Ook als deze ontwikkelingen sneller verlopen is flexibiliteit in ondersteuning mogelijk.

Egbert  Wientjes verbindt mensen en toont dat netwerken werkt. Social media vormt een integraal onderdeel van zijn aanpak en verbreden de mogelijkheden van iedereen.Hij heeft aangetoond dat recruitment gecombineerd met persoonlijk coachen betere kandidaten oplevert.(zie de endorsements op Linkedin)

Nu al 30 jaar een bevlogen mensenkenner en netwerker profiteert iedereen daarvan bij zijn/haar zoektocht.

Huidige rol is die van businessconnector van mensen met een accent op persoonlijk leiderschap en ontwikkeling.

 

Tel 06 5321 7464


E-mail egbert@wientjes.nl
Twitter Boardroomvoice
LinkedIn Egbert Frederik Wientjes (8000 relaties)
Facebook Egbert Wientjes (4500 relaties)
 

Nieuw: twee gratis E-books
Slim netwerken en slim presenteren
Er zijn circa 400.000 werkzoekenden en daarnaast evenveel ZZPers, die ook wel een vaste baan willen vervullen. Hoe kun je positief opvallen tussen deze meute mededingers? Door slim te presenteren wek je duurzaam een goede indruk bij anderen. Hoe? 

Download het boek Slim netwerken en slim presenteren

Job Search 2.0
Dit E-Book is niet alleen bedoeld voor werkzoekenden maar ook voor diegenen die “vast” zitten in hun huidige werkkring. Hoe jij word ik me bewust van mijn eigen talenten, op welke wijze kan ik mijzelf het beste presenteren? Hoe speel ik slim in op de veranderingen in de arbeidsmarkt. Hoe boor ik het verborgen gedeelte van de banenberg aan?

Lees het in het nieuwe boek van Egbert Wientjes: Job Search 2.0