Coaching & Career Dynamics - Wientjes Group

sterk in werk

 

De prestatiedruk op medewerkers groeit en daarmee de werkdruk: burn-out ligt op de loer!

 

De huidige bestuurders en beslissers worden alsmaar jonger maar niet sterker; begeleiding is gewenst en noodzakelijk.

 

Nieuwe vaardigheden en competenties wisselen steeds sterker van vorm en van inhoud; al naargelang de behoeftes.

 

Voortgekomen uit de Werving&Selectie is RESULTAAT altijd onze drijfveer en werkwijze gebleven. Coaching is het voortdurend begeleiden van high potentials geworden.

 

Workshops en persoonlijke adviezen omtrent cv en social mediapresentatie worden gecombineerd met kledingadvies en onderhandelingstechnieken. Jij bent uniek en waardevol en mag dat zeker uitstralen.


Het unieke concept van klankborden door middel van vak-of branchegenoten is slechts 1 van de gewaardeerde technieken om een beter zelfbeeld te ontwikkelen.


30 jaar arbeidsmarktervaring en out of the box benadering staan garant voor een up to date presentatie en promotie van jezelf. Jij bent waardevol en waardevast geworden: CAREER DYNAMICS is de gestructureerde methodiek hierbij.


Zo krijgt het wat sleetse woord Coaching direct een andere betekenis en toepassing direct op de huidige markt gericht.


Coaching'' nieuwe stijl ''vindt zodoende meer raakvlakken met onverwacht nuttige personen en daarmee onverwachte kansen op- tot dan toe - onzichtbare vacatures.(longlist van 30-50 extra netwerkcontacten ) Career Dynamics is een succesvolle methodiek gebleken met name voor hoger kader en 45 plus werkzoekenden.

Resultaat telt alleen.Geen onnodig gebabbel over ''wie ben je?Wat kan je?.....veel meer inzetten op verruiming van zelfinzicht door gesprekken te regelen met kritische gesprekspartners aan tafel. De grens opzoeken in het mogelijke.

 

Netwerken werkt....Career Dynamics werkt en levert in 70% van alle gevallen geslaagde plaatsingen op.

 

Daarom is de combinatie recruitment met coaching elkaar versterkend want het draait bij ons echt om mensen en hun (net)werk. Niets meer of minder!