Coaching - Wientjes Group

sterk in werk

 

De prestatiedruk op medewerkers groeit. 

 

Nieuwe vaardigheden en competenties wisselen sterker van belang dan vroeger het geval was.

 

Voortgekomen uit de Werving&Selectie is RESULTAAT altijd onze drijfveer en werkwijze gebleven.

 

Workshops en persoonlijke adviezen omtrent cv en social media presentatie worden gecombineerd met kledingadvies en onderhandelingstechnieken. Jij bent uniek en waardevol.


Het unieke concept van klankborden door middel van vak-of branchegenoten is slechts 1 van de gewaardeerde technieken om een beter zelfbeeld te ontwikkelen.25 jaar arbeidsmarktervaring en out of the box benadering staan garant voor een up to date presentatie en promotie van jezelf. Jij bent waardevol en waardevast geworden.


Zo krijgt het wat sleetse woord Coaching direct een andere betekenis en toepassing direct op de huidige markt gericht.Coaching'' nieuwe stijl ''vindt zodoende meer raakvlakken met onverwacht nuttige personen en daarmee onverwachte kansen op- tot dan toe - onzichtbare vacatures.(longlist van 30-50 extra netwerkcontacten de zgn.LSM).

Resultaat telt alleen.Geen onnodig gebabbel over ''wie ben je?Wat kan je?.....veel meer inzetten op verruiming van zelfinzicht door gesprekken te regelen met kritische gesprekspartners aan tafel. De grens opzoeken in het mogelijke.

 

Netwerken werkt....Wientjes werkt.

 

Daarom is de combinatie recruitment met coaching zo sterk: het draait bij ons echt om mensen en hun (net)werk.